MultiKlus Van Dijk

Voor al het werk

in en om het huis

Voor al het werk in en om het huis

portfolio

contact

Sinds 2004 voorziet MultiKlus Van Dijk in onderhoud van woningen en bedrijfspanden voor particulieren en bedrijven.

 

Wilt u de luxe van een moderne keuken, frisse badkamer of nieuwe kozijnen, dan kan en wil MultiKlus Van Dijk die opdracht aannemen. Maar ook voor al die "kleine maar langzaam groter wordende"  klusjes in en rond uw huis, staat MultiKlus Van Dijk voor u klaar!

De trapleuning die wiebelt, die CV leiding wegwerken, klemmend kozijn, anti inbraakstrips plaatsen of een brievenbus in uw deur, MultiKlus Van Dijk maakt het in orde.

Ook installatie en voorbereidend werk, kunt u gerust aan ons overlaten. Velen gingen u voor, en onze klanten spreken over de goede kwaliteit, betrouwbaarheid en duidelijke manier van werken. Daar zijn wij trots op, en die pijlers koesteren wij ook in uw project, ongeacht of dit het repareren van een trapleuning is of het plaatsen van een totaal nieuwe badkamer.

 

Multiklus van Dijk is een Vlok erkend en VCA gecertificeerd bedrijf en u kunt daardoor rekenen op kwaliteit en garanties.

Neem
contact op, om uw wensen te bespreken.

Direct informatie aanvragen, bel dan 0636366028,

of vul onderstaand formulier in

Formulier verzenden...

Er is een fout opgetreden in de server.

Formulier ontvangen.

Referenties

 

"Gedreven vakman, betrouwbaar, flexibel, secuur.
Heeft duidelijke eigen - professionele - mening maar staat open voor alternatieve idee├źn en suggesties van de klant.  Spreekt opties en problemen altijd goed door. Eindresultaat perfect en - voor zover technisch uitvoerbaar - precies naar jouw wens."

 

A. van Weeszenberg, Dordrecht

 

Multiklus van Dijk  - Kijckerweg 38, 2678 AD  De Lier